HAPPY TRAINING is een boek dat ik zelf geschreven en getekend heb. De 240 pagina's en meer dan 200 illustraties vertellen aan klimmers hoe ze serieus kunnen trainen voor hun sport. Omdat ik zelf zo'n tien jaar lang aan de Nederlandse top mee deed (8x NL kampioen en daardoor ook meedeed op Wereld niveau) kon ik zowel mijn klimervaring als ook mijn kunsten kwijt in dit boek. Het is bedoeld om de mensen te enthousiasmeren. Het boek kun je on-line bestellen bij Bol.com, in een boekenwinkel aanvragen of in een klimhal.

Ieder hoofdstuk in het boek HAPPY TRAINING begint met een kleurentekening. Een combinatie van mijn kunst en een illustratie, soms ook voorzien van een geschreven column. Al met al een persoonlijke touch die het boek eigen maakt.

Het boek HAPPY TRAINING is voorzien van meer dan 200 illustraties. Ook mensen die niet van lezen houden vinden snel hun weg in dit boek.

In 2019 kwam onze dochter Solange in ons midden. Ik teken haar zo af en toe met een big-pen in een schetsboek die zich eigenlijk totaal niet leent voor pen tekeningen, omdat het rijstpapier bevat. Onder het mom van; mistakes don't really exist zet ik deze lijn door. Gummen kan niet, fouten bestaan dus niet!